LAD RUNE GREEN LEVERE HUMOREN
 

Man kan hyre en underholder, men det giver meget mere respekt, hvis det er dig selv, der kan få tilhørerne til at grine. Rune Green kan også gøre dig til en mere underholdende og humoristisk formidler - uden at seriøsiteten går tabt.
 

 

 

Rune Green kan gøre dig til en bedre formidler

Runes opskrift er at give enkle, brugbare redskaber og ikke en masse teori. Han giver brugbare tips videre, som han selv bruger og som er afprøvet igennem mange år som oplægsholder. Kunne du godt tænke dig at blive en bedre - og måske oven i købet mere humoristisk - formidler? Så er hjælpen lige her. Rune har mange års erfaring med at holde faglige oplæg på en underholdende måde. Rune kan både skrive jokes til din tale og finpudse anekdoterne og historierne til dit oplæg. Samtidig kan han hjælpe dig med hvordan du står foran tilhørerne og leverer det.

 

Humor-hjælp i talen til medarbejderne

Skriv en "seriøs" tale, hvor du så godt som muligt skriver ordret, hvad du vil sige til tilhørerne. Efter samtale med Rune i telefonen mailer du talen til ham. Han skriver den om i en humoristisk tone og mailer den tilbage til dig med instrukser i hvordan du bedst rammer tilhørerne.
 

Rune kan også hjælpe med det seriøse

Måske har du ikke lyst til at være direkte sjov, når du skal formidle et budskab. Rune har talt for stort set alle tænkelige målgrupper. Han har også instrueret og givet feedback til en lang række andre, som skulle stå på en scene eller i et konferencelokale. Rune vil altid kunne give dig enkle og brugbare tips til at blive en bedre formidler af dit budskab. Simpelthen fordi han ved hvad han taler om. Han har stået foran 8 mennekser i et mødelokale og 1000 mennesker i en idrætshal. Du får "staldtipsene" og ikke en masse ligegyldig teori.

 

Feedback til foredragsholdere + jokewriting til foredragsholdere 

Du er foredragsholder og vil gerne gøre dine oplæg mere humoristiske og sørge for at tilhørerne griner på de rigtige steder. Få Rune til at se dit oplæg og hjælpe dig med at gøre det mere underholdende på en seriøs og humoristisk måde. Rune kan også skrive jokes og anekdoter til dig, hvis det bliver nødvendigt. Du er i gode hænder for Rune har selv holdt foredrag i mange år for stort set alle tænkelige målgrupper - og fået dem til at grine samtidig med at de følte inspirerede.

 

Tavshedspligt omkring kunder

Rune Green har hjulpet med humor til kunder på både dansk og engelsk. Hans fornemmeste opgave er, at talen fremstår som om du selv har skrevet den. Derfor vil kundelisten altid være konfidentiel. Dog har et par kunder undtagelsesvis valgt  at  udtale sig om deres samarbejde med Rune: 

 

Udtalelser fra tilfredse kunder

Topchef Eyðun Mørkøre fra Færøerne fortæller om sit samarbejde med Rune Green

 

“Selv om man har et drømmejob, er det ikke altid at alle opgaver falder lige til højrebenet. Jeg har altid vidst at jeg ikke er noget naturtalent til at underholde en forsamling med taler eller på andre måder, men når man er adm. direktør for over 100 medarbejdere, så er man selvfølgelig nødt til stå frem og sige nogle bevingede ord af og til. Udfordringen ligger ofte i at tilpasse indholdet til lejligheden, og det er ikke altid så nemt.  Men det som man ikke er så god til må man træne.

 

Forleden skulle jeg holde en tale til festmiddagen på vores medarbejderdag, som vi holder hverandet år. Det er ikke så tit man har alle medarbejderne samlet, så jeg tænkte at bruge anledningen til at sige nogle ting som jeg synes er vigtige. Det ville have været min første fejl. Men heldigvis havde jeg forinden kontaktet Rune Green til at hjælpe og vejlede mig med talen.

Ideen var at Rune skulle indarbejde humor i talen og tilpasse den således, at den passede til anledningen. Det foregik på den måde at jeg selv skrev et oplæg til en tale og sendte det til Rune, som tilpassede den og tilførte nogle sjove vendinger og anekdoter med en passende portion selvironi. Derefter mødtes vi og tilpassede de sidste ting i talen i fællesskab, hvorefter jeg øvede talen sammen med Rune.

 

For mig var hele forløbet med at indarbejde humor i min tale en fantastisk oplevelse. Højdepunktet var selvfølgelig selve udførelsen af talen, hvor jeg følte at jeg overraskede mine medarbjedere ved at fange deres fulde opmærksomhed, og hvor de ikke kunne holde tilbage med latter og begejstring. Det var en fantastisk oplevelse. Derudover var hele forløbet en meget lærerig proces, hvor jeg erfarede at små og enkle justeringer med humorteknik, kan gøre meget stor forskel. Og selv om jeg fik hjælp, så følte jeg alligevel stort ejerskab i succesen”.

 

 

Frank Lygnsø fra De Danske SKytteforeninger fortæller om sit samarbejde med Rune Green

Jeg har i forbindelse med et 150 års jubilæumsarrangement fået opgaven at holde festtalen ved aftenens gallamiddag. Jeg udarbejdede selv et udkast - nok en smule støvet og anløbent - og sendte det frem til Rune. Få dage senere lå der den gennemskrevet festtale med rigtig gode og sjove vinkler, med angivelse af kommentarer i manuskriptet og med en hel side gode råd til "taleren". Efter et par gennemlæsninger, tilpassede jeg ganske få detaljer og vupti var talen klar til brug. Efterfølgende har jeg fået rigtig gode anmeldelser - og kan varmt anbefale den bistand jeg har fået fra Rune.

 

Kjeld Vang, kommunikationsrådgiver Vang & Co. fortæller om sit samarbejde med Rune Green

Der skulle ske noget.

Min præsentation om ’Intern kommunikation’ var blevet lidt slidt og rutinepræget. Og efter at have hevet mig selv i håret gennem nogen tid tog jeg et – for mig – drastisk skridt. Jeg kontaktede Rune Green og spurgte, om vi sammen kunne gøre noget ved materialet. Måske endda noget med lidt humor?

 

Det kunne vi!

I et fantastisk inspirerende og hylende morsomt samarbejde blev min præsentation som forvandlet. Jeg har lært at fremlægge mine budskaber med større gennemslagskraft, jeg har lært om virkningen af velanbragte pauser og om mange af de andre fif fra Runes værktøjskasse. Og ikke mindst har jeg lært, at humor er et yderst effektfuldt værktøj - når bare det bruges i de rette mængder på de rigtige steder. Jeg har lært at tage humor alvorligt.

 

 

Foredragsholder, forfatter  og coach Gitte Koltoft  fortæller om sit samarbejde med Rune Green

Jeg tror på, at humor er ekstremt vigtigt, i forhold til indlæring, og jeg ønskede en professionel til at spice H-vitaminerne (H for humor) op i mit foredrag. Derfor kontaktede jeg Rune.

 

Ikke nok med at Rune selv er virkelig sjov, men han ved også rigtig meget om, hvordan og HVORFOR humor virker. Rune lærte mig bl.a. om vigtigheden af timing, og bedst af alt viste han mig, hvor jeg selv rent faktisk allerede er hyle morsom.

 

Nu kan jeg sagtens se forskellen på at aflevere en sjov historie uden af få grin på den, og aflevere den, så der er grinegaranti hver gang.

 

Er du foredragsholder, oplægsholder, skal holde en tale eller andet, kan jeg stå 110% inde for Rune. Han møder dig i øjenhøjde, og er ekstremt sød og venlig.

 

Vi ved alle, at de foredragsholdere der både kan give brugbare værktøjer og få medarbejderne til at grine, er dem der bliver booket igen og igen. Og Rune vil garanteret lære dig, at du indeholder en indre komiker, selvom du måske ikke føler det lige nu.

Ring til Malene eller Helle - ONEdecision

Ring til Runes manager Malene von Kiær eller Helle Schubert og hør nærmere om at få Rune til at hjælpe dig.

ONE decision
Tlf.: +45 3161 1700
Mail:info@onedecision.dk
Web:www.onedecision.dk

 

 


 

 

// Referencer"Rigtig sjov og inspirerende oplevelse."

Grundfos A/S


"Der blev leet så tårene trillede samtidig med at Rune på fineste vis gav os sine pointer med i bagagen hjem."

Borgerservice Danmark 


"Fantastisk - intet mindre end fantastisk. Den levende måde han fortalte på gjorde, at man blev revet 100% med " 

Troldehusene Børnehaver


Se flere referencer »

// RuneSkrifter


HUMOR-HJÆLP TIL TALER

Holder  du foredrag og vil du gerne have at dine foredrag bliver fyldt med mere humor. Så kontakt mig.

 

Sjove foredragsholdere huskes ofte bedre, når de er gået.

 

Selv om du formidler et seriøst emne vil humor ofte gøre indholdet i dit foredrag langt mere tilgængelig for tilhørerne og du vil blive en foredragsholder, som de gerne vil bruge igen.

 

Læs mere her

 
HUMOR MED INDHOLD

Hvis du har brug for et humoristisk foredrag til din arbejdsplads. Et foredrag om humor og arbejdsglæde eller et foredrag om humor og kommunikation, så er jeg måske noget for dig. Jeg lover dig at det er humor med indhold, som medarbejderne også kan tage med og bruge til noget. Se filmklippet ovenfor og tal med min manager Malene von Kiær eller Helle Schubert.

 

Læs mere her

 

 

Ultimate Web A/S