HVEM BRUGER HUMOR-HJÆP?
 

Det er ingen skam at få hjælp til at peppe en ellers kedelig tale lidt op med humor. Selv verdensledere, som ellers har ordene i deres magt henter lidt assistance. Det samme kan Rune Green hjælpe dig med.

 

Bill Clinton
Humoristen Mark Katz er Rune Greens pedant i USA. Han har hjulpet med adskillelige taler til store erhvervsledere og politiske personligheder. Han var i årevis ansat i Det Hvide Hus som taleskriver for præsident Bill Clinton Læs her en række taler han skrev for ham.

 

 

 

Laura Bush
Den tidligere førstedame i Det Hvide Hus holdt en blændende og drivende humoristisk tale ved The White House Correspondents Dinner i 2005. Hun sagde blandt andet: ”Selvom jeg arbejdede som bibliotekar i mange år lykkedes det mig alligevel på en eller anden måde at møde George.” Se selv talen   (med en lille indledning fra George Bush). Ghostwriter i denne sammenhæng var Landon Parvin

 

 


 

 

// Referencer"Rigtig sjov og inspirerende oplevelse."

Grundfos A/S


"Der blev leet så tårene trillede samtidig med at Rune på fineste vis gav os sine pointer med i bagagen hjem."

Borgerservice Danmark 


"Fantastisk - intet mindre end fantastisk. Den levende måde han fortalte på gjorde, at man blev revet 100% med " 

Troldehusene Børnehaver


Se flere referencer »

// RuneSkrifter


HUMOR-HJÆLP TIL TALER

Holder  du foredrag og vil du gerne have at dine foredrag bliver fyldt med mere humor. Så kontakt mig.

 

Sjove foredragsholdere huskes ofte bedre, når de er gået.

 

Selv om du formidler et seriøst emne vil humor ofte gøre indholdet i dit foredrag langt mere tilgængelig for tilhørerne og du vil blive en foredragsholder, som de gerne vil bruge igen.

 

Læs mere her

 
HUMOR MED INDHOLD

Hvis du har brug for et humoristisk foredrag til din arbejdsplads. Et foredrag om humor og arbejdsglæde eller et foredrag om humor og kommunikation, så er jeg måske noget for dig. Jeg lover dig at det er humor med indhold, som medarbejderne også kan tage med og bruge til noget. Se filmklippet ovenfor og tal med min manager Malene von Kiær eller Helle Schubert.

 

Læs mere her

 

 

Ultimate Web A/S