FOREDRAG OM HUMOR PÅ ARBEJDSPLADSEN

Med stor selvironi og humoristiske observationer inspirerer Rune Green sine tilhørere på en sjov og underholdende måde til at bruge mere humor i hverdagen.

Rune Green er en seriøs, morsom og topprofessionel foredragsholder, som bliver varmt anbefalet af en lang række af arbejdspladser både indenfor det private erhvervsliv og inden for det offentlige.

Med sin selvironiske, humoristiske og sprudlende personlighed har han inspireret topledere og medarbejdere omkring arbejdsmiljø, arbejdsglæde, kommunikation, branding og formidling med humoren som omdrejningspunkt.

For 20 mennesker i et mødelokale til 1000 mennesker i en idrætshal. Altid velforberedt, underholdende og inspirerende. Med vægt på at tilhørerne får ”værktøjer” med hjem.

Rune kan svare på alle spørgsmål om humor. Ved briefingen bliver I enige om hvordan de tre foredrag han tilbyder skal vinkles til jeres situation.

Skal der f.eks. være vægt på humor i arbejdsmiljøet, humor i formidling, humor i kommunikation, humor i ledelse eller humor i forhold til branding og personlig branding.

Photo by Claus Sall (www.claussall.com)

...Intelligent og hylende morsom!...

FEF Chemical

medrune10

FOREDRAGET ”HUMOR FOR BEGYNDERE - OG LET ØVEDE”

Et sjovt foredrag om humor og arbejdsglæde

Har humor indflydelse på arbejdsglæden? Det får du svar på, når Rune Green åbner for humoristens værktøjskasse.

Med enkle virkemidler, morsomme eksempler og en hel masse humor bliver tilhørerne bevidste om at humor har en meget større betydning for arbejdsglæden end de måske lige var klar over.

Samtidig lægger det Rune meget på sinde, at give enkle håndgribelige værktøjer til hvordan tilhørerne selv kan blive bedre til at se humoren omkring sig, tænke kreativt og få et sjovere arbejdsliv.

Humor står højt på listen over det som medarbejderne sætter pris på i deres arbejdsmiljø. Samtidig ved vi også godt, at medarbejdere og ledere, som har let ved at tackle situationer med humor og selvironi tit når længere end dem som ikke kalder smilet frem.

Velegnet til

Det er det perfekte foredrag til enten at starte en medarbejderdag eller konference op. Så alle kan starte dagen med godt humør og god energi. Det er også et genialt valg hvis du vil slutte tema-dagen, konferencen, kundearrangementet eller medarbejderdagen af – så alle går derfra i godt humør og med et smil på læben. Men lad os sige det lige ud: Det kan også bruges på alle andre tidspunkter af dagen. Specielt, hvis I ønsker noget mere morsomt end et almindeligt foredrag men ikke vil have ren underholdning.

Der er lagt vægt på indhold og værktøjer, som peger i retning af humors betydning for, hvordan vi tackler situationer som opstår i vores arbejdsliv – og hvordan vi bliver bedre til at tage humoren og det gode humør med på arbejde.

Varighed: Ca. 75 min.

medrune7

FOREDRAGET
”EN FOR ALLE - OG ALLE FOR SJOV"

Et foredrag med humor-tips til gode relationer

Vil du også gerne styrke arbejdsglæden og de gode relationer på din arbejdsplads – og øge den sociale kapital, så er det her helt klart noget for dig…..

Vores kloge og sjove humorspecialist Rune Green sætter fokus på hvad humor betyder, når du vil styrke dine relationer til dine kollegaer, kunder, patienter etc. – og styrke den sociale kapital.

Rune kortlægger hvordan humor kan være en af de afgørende faktorer for om vi skaber en god eller dårlig relation til vores medarbejdere, kunder, patienter eller kollegaer. Er der f.eks. god humor eller dårlig humor på en arbejdsplads? Hvad med humor, når der er kulturelle udfordringer på arbejdspladsen? Hvordan skaber vi en god ”humor-relation”?

Alt dette og meget mere giver Rune svar på. Det gør han på sin helt egen skarpe, lune og selvironiske måde, hvor han kombinerer sprudlende sjove og relevante historier med en enkelt øvelse eller to, som vil få medarbejderen til at grine lidt mere af sig selv.

Bliv igen forbløffet over hvor stor indflydelse humor har på vores arbejdsliv. Så hvis du tror, at du ved hvad der er, at vide om humor – så kan du godt tro om igen.

I hvert fald indtil du har taget imod Runes humor-tips til gode relationer.

Velegnet til

Genialt til en temadag, hvor I har fokus på at styrke relationerne medarbejderne imellem og hvor I har emner på dagsordenen som f.eks. Social kapital.

Foredraget er krydret med en masse humor og sjove historier. Velegnet som oplæg ved en konference, temadag eller lignende i jeres virksomhed. Specielt, hvis I ønsker noget mere morsomt end et almindeligt foredrag men ikke vil have ren underholdning.

Varighed: Ca. 75 min.

medrune6

FOREDRAGET
”SJOVT DU SIGER DET”

Et praktisk foredrag om humor i formidling

Hvis I er en gruppe mennesker, som underviser, holder oplæg eller foredrag. Hvis I gerne vil være sjovere, når I står der overfor tilhørerne. Hvis I gerne vil igennem med et budskab, som de skal huske – så er hjælpen her. Et foredrag, hvor Rune Green deler ud af sin store viden om humor – og alle de tips og tricks, som kan være gode at have i værktøjskassen, hvis man gere vil være en sjovere formidler.

Hør hvorfor humor er et godt formidlingsværktøj for seriøse formidlere, hvem som har haft glæde af det og bliv en lille smule overrasket over hvor meget der gemmer sig bag en munter og morsom bemærkning.

Rune Green har hjulpet flere erhvervschefer, foredragsholdere og politikere med at blive sjovere formidlere uden at deres seriøse budskab er gået tabt. Han har skrevet humor ind i adskillige taler til medarbejdere – ligesom han også selv er en af Danmarks sjoveste foredragsholdere.

Velegnet til

Foredraget er mere teknisk end Runes andre foredrag. I får alle staldtipsene til hvordan man bruger humor i en seriøs sammenhæng.

Velegnet som oplæg ved en konference, temadag eller lignende i jeres virksomhed, hvor der er fokus på formidling og at komme igennem med et budskab overfor en gruppe mennesker.

Varighed: Ca. 75 min.

Rune Green holder også foredrag på Engelsk

En kort video om Humor for Begyndere - og let øvede...

...Morsom uden at være plat...

Dansk Spildevandsteknisk Forening

 • (NB: Foredrag på Engelsk) Super godt indslag med en god kombination af humor og teori – Sjovt indslag som man rent faktisk kan bruge efterfølgende.

  Mille S.
  NNIT

  Det var rigtigt godt. God rød tråd og mange gode tilbagemeldinger til showet fra publikum. Han kom godt ud over scenekanten med både humor og fagligt relevant stof. Vi synes specielt godt om de mange historier og anekdoter fra hverdagen samt inddragelsen... læs mere

  Århus Business College (Lægesekretær Konferencen 2017)

  Rune kom, så og sejrede ! Selv de mest stressede og frustrerede kollegaer måtte give slip og lade sig underholde af Rune. Rigtig mange har efterfølgende givet udtryk for, at det var rig, rigtig sjovt og lærerigt at kunne se sig selv... læs mere

  HK Rådhusklubben, Helsingør
 • Rune Green var en berigende og morsom oplevelse. Rune var god til, ud fra de input han havde fået om den gruppe han skulle foredrage for, at vinkle indholdet, så det blev relevant og nærværende, og gav stof til eftertanke. Bestemt anbefalelsesværdigt.

  Jette B.
  EUC Nordvest, Håndværkerskolehjemmet

  Meget inspirerende og god formidler - mange følte sig bestemt inspirerede til at gå hjem og ”øve” sig i at bruge humoren mere aktivt.

  IDA lederforum

  Rune var fantastisk! Han var suveræn god til at mixe det sjove med det faglige og formåede derigennem at give et morsomt men også vedkommende oplæg. Det var tydeligt at mærke, at han havde sat sig ind i fagområdet, hvilket gjorde oplægget... læs mere

  ArbejdsmiljøNET (Alectia)
 • Vi her i luksus pleje synes det var rigtig godt. Mega succes. Rune hilste pænt på alle og gav os en fantastisk eftermiddag.

  Fouad A.
  Luksuspleje

  Godt, inspirerende og underholdende foredrag.

  Jan W.
  Rudersdal Kommune

  Vi havde en forrygende aften med Rune i går. Han var helt på toppen og publikum var rigtig godt tilpas. Han brændte igennem med det, som jeg synes er hans helt specielle evne, nemlig at kombinere et godt grin med læring.

  AOF Aalborg
 • Rune gav os et godt, men også seriøst grin, som afslutning på dagen. Faktisk vil jeg sige at der har været en lidt mere løftet stemning i ugen der er gået, så vi har stadig effekt af humor-indsprøjtningen.

  Expo-net

  Det var en stor succes at have Rune Green til vores personalemøde. Han er sjov på den gode måde hvor han forstår at formidle hvordan dagligdagens alvor kan forenes med humor. Runes personlige historier var dagligdags hændelser, men han formåede at gøre... læs mere

  Servicekorpset, Køge

  Rune havde fra start hele forsamlingen i sin hule hånd. Og med hans mange humoristiske indslag, gode pointer og store indsigt i humorens helt særlige univers fastholdt han grebet helt til slut. Et fremragende foredrag.

  Povl K.
  FDDB – Foreningen De Danske Børneinstitutioner
 • Rune leverer et sagligt foredrag om humor, som i den grad kan bruges i forhold til Social kapital på en arbejdsplads. At han gør det på en yderst humoristisk måde, gør foredraget meget levende og dragende for medarbejderne.

  Brøndby Strand Skole

  Rune var en super entertainer og yderst underholdende. Super dygtig på engelsk også, og meget velformuleret. Det har givet meget stof til eftertanke og givet en super god fælles oplevelse herinde i virksomheden. Tak for et skønt arrangement

  Stine M.
  E-conomic

  Min oplevelse af Rune var udelukkende positiv. Og det var publikums også. Meldinger var, at folk gik opløftede derfra med en fed saltvandsindsprøjtning. Derudover var han bare sød, omgængelig og meget ydmyg overfor sin rolle. Jeg vil til enhver tid anbefale ham... læs mere

  Majbritt M.
  ErhvervsNetværket ”Stol på Mennesker”
 • Det var sjovt, nærværende og malende beskrivelser af situationer, som de fleste vil kunne genkende.

  Bo-Vejle Bofællesskaber i Give og Bredballe