FOREDRAG OM HUMOR PÅ ARBEJDSPLADSEN

Med stor selvironi og humoristiske observationer inspirerer Rune Green sine tilhørere på en sjov og underholdende måde til at bruge mere humor i hverdagen.

Rune Green er en seriøs, morsom og topprofessionel foredragsholder, som bliver varmt anbefalet af en lang række af arbejdspladser både indenfor det private erhvervsliv og inden for det offentlige.

Play Video
Photo by Claus Sall (www.claussall.com)

...Intelligent og hylende morsom!...

FEF Chemical

Med sin selvironiske, humoristiske og sprudlende personlighed har han inspireret topledere og medarbejdere omkring arbejdsmiljø, arbejdsglæde, kommunikation, branding og formidling med humoren som omdrejningspunkt.

For 20 mennesker i et mødelokale til 1000 mennesker i en idrætshal. Altid velforberedt, underholdende og inspirerende. Med vægt på at tilhørerne får ”værktøjer” med hjem.

Rune kan svare på alle spørgsmål om humor. Ved briefingen bliver I enige om hvordan foredraget skal vinkles til jeres situation.

Skal der f.eks. være vægt på humor i arbejdsmiljøet, humor i formidling, humor i kommunikation, humor i ledelse eller humor i forhold til branding og personlig branding.

Foredrag der kan vinkles til lige jeres behov

"HUMOR OG ARBEJDSGLÆDE"

Et sjovt og tankevækkende foredrag om, hvordan vi hjælper os selv og vores kollegaer med at få et arbejdsmiljø med høj trivsel, humor og stærke relationer.

"SJOVT DU SIGER DET"

Velegnet som oplæg ved en konference, temadag eller lignende i jeres virksomhed, hvor der er fokus på formidling og at komme igennem med et budskab.

FOREDRAG

HUMOR OG ARBEJDSGLÆDE

- FOR BEGYNDERE OG LET ØVEDE

OM HUMOR, ARBEJDSGLÆDE OG TRIVSEL

Rune byder på et sjovt og tankevækkende foredrag om, hvordan vi hjælper os selv og vores kollegaer med at få et arbejdsmiljø med høj trivsel, humor og stærke relationer.

Få blandt andet svar på…

  • Hvordan vi styrker vores relationer – og sammenhold på arbejdspladsen.
  • Hvordan humor påvirker vores mentale sundhed.
  • Hvilken betydning vores humoristiske sans og gode humør har for stemningen i teamet.

Rune Green italesætter konkrete hverdagssituationer på arbejdspladsen på sin helt egen skarpe, lune og selvironiske måde. I et oplæg der er fyldt med sprudlende, sjove og relevante historier, er der lagt op til både masser af grin, selvindsigt og brugbare værktøjer.

Trivsel og arbejdsglæde – med humor

Gode og stærke relationer er af afgørende betydning for høj trivsel og arbejdsglæde.

Rune Green deler ud af konkrete værktøjer til at styrke relationerne til vores kollegaer, kunder, patienter, elever, medarbejdere og hvem vi ellers har med at gøre i vores dagligdag.

Humor har stor betydning for vores relationer. Det er for eksempel meget sjældent, vi har venner, vi ikke kan grine sammen med. Det samme gælder på arbejdspladsen. Det er simpelthen bare vigtigt, at vi kan grine og have det sjovt sammen. I foredraget får du værktøjer til at styrke arbejdsglæden med humor som omdrejningspunkt.

Humor til at håndtere udfordringer

Humor står højt på listen over det som medarbejderne sætter pris på i deres arbejdsmiljø. Det hænger sammen med, at kollegaer som har evnen til at tackle arbejdsdagens udfordringer med humor og godt humør, ofte er mere behagelige at arbejde sammen med.

Den gode nyhed er, at det kan læres.

Rune giver konkrete værktøjer til, hvordan du kan udvide og styrke din humoristiske sans og blive bedre til at håndtere hverdagens udfordringer med humor, godt humør og kreativitet.

Glæd dig til masser af humor, konkrete værktøjer og inspiration til din arbejdsdag

Bliv forbløffet over hvor stor indflydelse humor og godt humør har på vores arbejdsliv. Så hvis du tror, at du ved, hvad der er at vide om humor – så kan du godt tro om igen.

Få konkret inspiration og værktøjer til mere trivsel og stærkere relationer på din arbejdsplads - med humor som omdrejningspunkt.

Sammen får I et energiboost, griner og bliver klogere.

Velegnet til

En temadag/medarbejderdag med fokus på at styrke relationerne medarbejderne imellem, og hvor I skal tale om emner som f.eks. social kapital, arbejdsglæde og trivsel på arbejde.

Det er et fagligt foredrag med en masse humor og sjove historier, som tilpasses målgruppen.

Varighed: Ca. 75 min.

rune-okt21

Rune Green

Er uddannet fra Aarhus Universitet, hvor han har udforsket humor og komik. Han har arbejdet i over 30 år med humor på alle tænkelige måder. Samtidig er han en af Danmarks bedste og morsomste formidlere, når han deler ud af sin store viden om alle de ting, du ikke vidste om humor.

Foredragene vinkles altid, så de er tilpasset målgruppen. Rune er det oplagte valg, hvis du skal bruge et fagligt oplæg, som også er sjovt.

HUMORS INDFLYDELSE PÅ ALT OG SÅ ER DER ALT DET ANDET...

Hvis du ikke lige fandt den vinkel, du søgte, så kontakt os. Rune kan altid vinkle sit oplæg, så det også passer ind i din sammenhæng.

Ved jeres arrangement har I måske mere fokus på kommunikation, branding, service eller foreningslivet.

Rune Green har arbejdet med humor i over 30 år. Han skriver blandt andet humor-taler til forretningsfolk og er ghostwriter for forfattere. Ligesom han også selv er en af Danmarks sjoveste foredragsholdere. 

Rune har en sjælden og skøn kombination af stor teoretisk viden og årevis af praktisk erfaring. Han har selv skrevet hundredvis af jokes – men ved også hvilke ”knapper”, de trykker på.

Han er uddannet fra Århus Universitet. Er medlem af International Society of Humor Studies og er et af de mennesker i Danmark, som ved mest om humor og den betydning det har for vores arbejdsliv og arbejdsglæde. Men også hvilken betydning det har indenfor branding, kommunikation, reklame og service.

Kontakt os – og vi hjælper.

FOREDRAG

SJOVT DU SIGER DET

- Et praktisk foredrag om humor i formidling

Hvis I er en gruppe mennesker, som underviser, holder oplæg eller foredrag. Hvis I gerne vil være sjovere, når I står der overfor tilhørerne. Hvis I gerne vil igennem med et budskab, som de skal huske – så er hjælpen her. Et foredrag, hvor Rune Green deler ud af sin store viden om humor – og alle de tips og tricks, som kan være gode at have i værktøjskassen, hvis man gere vil være en sjovere formidler.

Hør hvorfor humor er et godt formidlingsværktøj for seriøse formidlere, hvem som har haft glæde af det og bliv en lille smule overrasket over hvor meget der gemmer sig bag en munter og morsom bemærkning.

Rune Green har hjulpet flere erhvervschefer, foredragsholdere og politikere med at blive sjovere formidlere uden at deres seriøse budskab er gået tabt. Han har skrevet humor ind i adskillige taler til medarbejdere – ligesom han også selv er en af Danmarks sjoveste foredragsholdere.

 

Velegnet til

Foredraget er mere teknisk end Runes andre foredrag. I får alle staldtipsene til hvordan man bruger humor i en seriøs sammenhæng.

Velegnet som oplæg ved en konference, temadag eller lignende i jeres virksomhed, hvor der er fokus på formidling og at komme igennem med et budskab overfor en gruppe mennesker.

Varighed: Ca. 75 min.

RUNE GREEN

Kontakt Runes manager Malene von Kiær og hør nærmere om at få Rune ud på din arbejdsplads eller brug formularen.

One Decision
Tlf.: +45 3161 1700
Web: www.onedecision.dk

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

En kort video om "Humor og Arbejdsglæde - for Begyndere og let øvede"

...Morsom uden at være plat...

Dansk Spildevandsteknisk Forening

Scroll to Top