HVEM ER RUNE GREEN?

Gennem 30 år har humoristen Rune Green arbejdet med humor på alle tænkelige måder.

I dag deler han ud af sin store viden og mange erfaringer - som en særdeles morsom foredragsholder, formidler og konsulent.

RuneGreen_Humorist
_MG_8570
_MG_8571
_MG_8572
_MG_8574
_MG_8576

Siden han var ganske ung har Rune Green været tæt på humorens verden. Få har været rundt om så mange facetter af humor. Han har skrevet, instrueret, studeret og selv stået på scenen med humor, siden han var 16 år. Med en evig fascination af, hvordan humor kan bruges til formidling, kommunikation og som ”coping” mekanisme.

Som humorist har han blandt andet arbejdet med et utal af forskellige stilarter og sammen med så forskellige partnere som klassiske musikere, rockmusikere, reklamefolk, film- og teaterfolk samt i større og større udstrækning folk i erhvervslivet.

Han blev uddannet dramaturg fra Århus universitet, hvor han koncentrerede sig om at afdække humorens virkemidler og facetter. Han tog på studieophold i London, hvor han arbejdede for The Theatre of Comedy Company og var helt tæt på og studerede den engelske humorbranche.

Herefter var han ansat i 5 år på et af Danmarks ubetinget mest succesrige teatre - Svalegangen i Århus. Her arbejdede han med PR og formidling og brugte ofte humoren i den sammenhæng.

I en kort periode var han fastansat for et meget stort dansk og internationalt anerkendt firma som storyteller med vægt på humor som formidlingsværktøj.

På opfordring blev han bedt om at tale om humor på en dansk arbejdsplads. Han fandt ud af, at der var behov og interesse for at lære mere om humoren – ikke som underholdning, men som værktøj i arbejdsmiljøet, til formidling og til imagepleje.

I dag bruger han sin ekspertise indenfor humor til primært at rådgive i forbindelse med brug af humor indenfor erhvervs- og arbejdslivet. Som ghostwriter, konsulent og i høj grad som en levende og morsom formidler og foredragsholder.

Sideløbende med hans noget utraditionelle karriereforløb har han ofte optrådt som en vittig, selvironisk og fantasifuld historiefortæller og underholder. Samt en humoristisk klummeskribent. En kritisk observatør af det nære dagliglivs glæder og sorger.

Han er gift med Anne-Mie og sammen har de datteren Wendy og sønnen Victor, som er opkaldt efter Victor Borge.

Hvorfor skal du booke Rune Green til dit næste arrangement?

Fordi det er klogt, sjovt og professionelt - og fordi dine medarbejdere bliver inspireret og siger ting bagefter som...

"Kommentarene var mange, blev faktisk helt høj af alle de sprudlende mail jeg fik retur fra mine kollega, man kan næsten sige jeg fik en dobbelt effekt af Rune Green's arrangement. Jeg har samlet dem nedenfor. Bl.a.

"Rune var morsom uden at være plat. Kom godt rund om emnet."

"Jeg har faktisk tænkt på det han sagde ved flere situationer. Det var både meget underholdende og lærerigt."

"Jeg synes det var et fantastisk foredrag! Der var rigtig meget at tage med både til sit arbejde og herhjemme."

"Der er bare meget man kan genkende i hans sjove historier. Helt sikkert noget jeg vil prøve at huske og vende tilbage til for at have det lidt sjovere."

- Novo Nordisk A/S

Hvad er Rune Greens baggrund?

Rune Green er humorist og ekspert i humor. Han har arbejdet med humor i praksis og teoretisk i over 30 år. Læs mere her

Kan hans foredrag også passe på min arbejdsplads?

Rune Greens foredrag passer til alle typer arbejdspladser.

Passer foredraget til mit arrangement?

Foredraget er krydret med en masse humor og sjove historier. Velegnet som oplæg ved en konference, temadag eller lignende i jeres virksomhed. Specielt, hvis I ønsker noget mere morsomt end et almindeligt foredrag men ikke vil have ren underholdning. Varighed: Ca. 75 min.

Kan Rune tilpasse sit foredrag til vores behov og situation?

Hans to foredrag ”Humor for Begyndere – og let øvede” og ”En for alle - og alle for sjov” kan altid vinkles så de passer til jeres situation. Det bliver der altid talt om ved briefingen, når Rune ringer op.

Vinkler kunne f.eks. være:

Humor og arbejdglæde
Humor i ledelse
Humor i formidling
Humor i kommunikation
Humor i værktøj til kreativitet
Humor i branding

Nu er det vel ikke bare underholdning?

Når du booker ham får du et humoristisk foredrag, hvor der også er lagt stor vægt på at tilhørerne går derfra med inspiration og ”værktøjer” i bagagen til at se mere humoristisk på arbejdslivet.

Hvordan får jeg booket Rune til mit arrangement?

Rune Greens manager Malene von Kiær fra ONEdecision glæder sig til at tale med dig og rådgive dig omkring brugen af Rune til dit arrangement.
Rune er tit på landevejen og kan derfor ikke tage telefonen – uden at køre i grøften eller at få en stor bøde.

Malene kender Rune meget, meget godt og kan svare på alle spørgsmål omkring Runes virke som foredragsholder og konsulent. Når du har booket et foredrag ringer Rune dig ALTID op personligt og bliver enige med dig om indholdet af foredraget. Det lægger ham meget på sinde at vide, hvem der sidder i salen.

PRESSEFOTOS