BLIV EN UNDERHOLDENDE FORMIDLER

"Jeg vil ikke sige, at mange oplægsholdere er dødsens kedsommelige. Det er som regel først når de begynder at tale, at man falder i søvn"

Hvorfor skal du gøre dit oplæg underholdende?

”Det var sidst på dagen. Vi sad i et mødelokale, hvor der var pyntet op med hvide vægge. Den første oplægsholder holdt min opmærksomhed fanget i 1 minut, den næste fik mig til at se intenst på mine sko og den sidste fik mig til at glide ind og ud af en dyb søvn.

Den sidste skulle tale om computersystemer. Nu overvejede jeg selvmord. Men så åbnede han munden og fortale os om, hvordan det nye computersystem mindede ham om hans mormor.

Han var meget humoristisk og fortalte en lang række historier for at illustrere sine pointer. Vi løsnede slipsene, grinede og lyttede.

Selv om det var det sidste oplæg på dagen, er oplægget det eneste, jeg reelt fik noget ud af. ”

...Derfor!

Humor i præsentationsteknik

Humor giver gennemslagskraft. Rune Green kan gøre humor til et meget håndgribeligt værktøj, som slet ikke er så svært at blive bedre til at håndtere.

Historier i præsentationsteknik

Historier har på mange måder den samme effekt som humor. De giver gennemsalgskraft og får dit budskab igennem til tilhørerne. Historier skaber indre billeder, så dine tilhørere kan huske dit budskab lang tid efter dit oplæg er slut. Rune Green kan give enkle, håndgribelige værktøjer til at bruge storytelling i din præsentation.

One-on-one sessions

Enetimer i præsentationsteknik, som passer til dine behov. Rune Green tager udgangspunkt i dit oplæg og din person og giver dig værktøjer til at blive en mere humoristisk og underholdende formidler.

Dine behov mødes

Rådgivningen kan foregå som kurser eller enetimer og kan kombineres på mange måder. Rune Green tager udgangspunkt i dine behov og kan også arrangere større pakkeløsninger.